Рецепти 

Німецький густий піхельштайнер

Густий і ситний піхельштайнер входить до золотої колекції 100 найвідоміших рецептів різних країн світу. На його честь в німецькому місті Реген вже 130 років проводиться свято з нічними катаннями на човнах, костюмованою ходою, ярмаркою та феєрверком.

Отож, вам буде потрібно:

600 г трьох видів м’яса (свинини, яловичини, курятини або телятини)

2 цибулини

750 г картоплі

1 корінь селери (близько 200 г)

3 моркви

1 стебло цибулі-порею

сіль, порошок солодкої паприки

1 пучок петрушки

м’ясний бульйон або вода

 

Приготування:

Наріжте м’ясо шматочками. Очистіть і дрібно наріжте цибулю. Почистіть інші овочі. Картоплю і селеру поріжте кубиками, моркву – товстими кружечками. Цибулю-пирій порізати тонкими кільцями.

По черзі складіть в каструлю м’ясо, картоплю і інші овочі. Залийте гарячим бульйоном або просто водою так, щоб тільки покрила верхній шар. Посоліть і приправте порошком паприки. Варіть під кришкою на слабкому вогні приблизно 1,5 години. Петрушку наріжте, за хвилину до кінця приготування додайте її в суп.

Недавні публікації