Німецький густий піхельштайнер
Густий і ситний піхельштайнер входить до золотої колекції 100 найвідоміших рецептів різних країн світу. На його честь в німецькому місті Реген вже 130 років проводиться свято з нічними катаннями на човнах, костюмованою ходою, ярмаркою та феєрверком.
Отож, вам буде потрібно:
600 г трьох видів м’яса (свинини, яловичини, курятини або телятини)
2 цибулини
750 г картоплі
1 корінь селери (близько 200 г)
3 моркви
1 стебло цибулі-порею
сіль, порошок солодкої паприки
1 пучок петрушки
м’ясний бульйон або вода
Приготування:
Наріжте м’ясо шматочками. Очистіть і дрібно наріжте цибулю. Почистіть інші овочі. Картоплю і селеру поріжте кубиками, моркву – товстими кружечками. Цибулю-пирій порізати тонкими кільцями.
По черзі складіть в каструлю м’ясо, картоплю і інші овочі. Залийте гарячим бульйоном або просто водою так, щоб тільки покрила верхній шар. Посоліть і приправте порошком паприки. Варіть під кришкою на слабкому вогні приблизно 1,5 години. Петрушку наріжте, за хвилину до кінця приготування додайте її в суп.