Що і як снідають у світі (частина перша)

Сніданок – найголовніший прийом їжі. Він повинен бути максимально ситним і поживним, адже саме вранці ви задаєте настрій і ритм всього іншого дня. Від того , як і чим ви поснідаєте, залежить продуктивність і настрій. Кожен народ світу звик вживати вранці абсолютно різні продукти і їх поєднання, про які ми зараз і розповімо!

Англія

Англійці завжди були дуже передбачливими, тому їх традиційний сніданок дозволить швидко насититися на весь день. Його придумали прості робітники, які не могли перериватися на обід під час роботи. Такий сніданок був ідеальним варіантом. Як правило, в нього входять бекон, яйця, квасоля, гриби і сосиски. Іноді до страви додають свіжі овочі. Найчастіше до сніданку подають каву , свіжовичавлений сік або чай з молоком.

Франція

Французький сніданок – це, звичайно ж, круасани, круасани і тільки круасани! Вони можуть бути найрізноманітнішими – з фруктами, шоколадом, горішками і багатьма іншими начинками або присипками. Разом з приголомшливо смачною випічкою можна випити чашечку кави або стакан соку. Іноді їх можна поєднувати з тостами, варенням, мюслі – ваша фантазія нічим не обмежена !

Китай

Китайці, напевно, мають найрізноманітніший сніданок. Вони можуть вживати як пиріг з дайконом, рисову кашу, так і звичайне гаряче соєве молоко. У хід йдуть млинці з цибулею, пироги з м’ясом або овочами. Дивно, що в цьому списку немає локшини. Традиційні сніданки можуть залежати від регіону, в якому склалися свої звички щодо їжі.

Бразилія

Що стосується жителів Бразилії, то у них справи з сніданком йдуть дуже просто і тривіально. Як правило, вони вважають за краще хліб, масло, сир і шинку. В якості напою зазвичай можна побачити кави або фруктовий сік. Цей простий набір продуктів дозволяє швидко і недорого насититися.

Австралія

Австралійська кухня ніколи не вважалася різноманітною. Сніданок звичайних австралійців, як часто буває, чимось схожий з американцями. Вони вважають за краще тости з арахісовим пастою або джемом, мюслі з фруктами або звичайні бутерброди.

Пакистан

У Пакистані дуже люблять ситні сніданки, тому вважають за краще тушковану яловичину зі спеціальними коржиками і свіжою зеленню. Для нас це буде дуже важкою і жирною їжею, проте , місцевим жителям вона йде на «ура»!

Ізраїль

Як правило, в місцевому сніданку ви не побачите ані шматочку м’яса. Йому на заміну приходять яйця. Ізраїльтяни вважають за краще починати процес прийому їжі з овочевого салату, розбавляючи його оливками, маслинами і різними сирами. Свіжі соки і дуже смачний хліб зроблять сніданок більш ситним і смачним!

Німеччина

Німці , як виявилося, зовсім не вибагливі в їжі. Для того щоб отримати задоволення від сніданку, їм достатньо з’їсти сосисок, м’яса, сиру та свіжого хліба. Жителі Німеччини вважають за краще запивати ранкову їжу чашкою міцного чорного кава.

Корея

У цій країні немає такого поняття, як сніданок. Корейці можуть з’їсти все, що тільки захочуть – м’ясо, локшина, овочі, супи. Іноді ранковий прийом їжі можна визначити за наявністю яйця в тарілці.

Америка

Американці, як правило, вважають за краще снідати солодкими панкейками, які доповнюються фруктами, медом або різними сиропами. Часто на тарілці з ними можна помітити шматочки бекону або яєчню, які абсолютно не псують солодку випічку. Нерідко жителі США просто не заморочуються і снідають пластівцями швидкого приготування зі звичайним молоком.

Іспанія

Судячи з усього, жителі Іспанії не люблять заморочуватися, готуючи складні і оригінальні страви. Найчастіше вони снідають хлібом з часником і помідорами, до яких можуть додати сир або шинку .

Японія

У цій країні сніданок складається зі звичайного білого рису, супу місо і різноманітних японських солінь. Нерідко в якості доповнення можна побачити сир тофу або шматочки солоної риби, такої як тунець або лосось. Як правило, японці запивають їжу чашкою зеленого чаю.

 

https://kozhen.in.ua/wp-content/uploads/2018/02/1eng-700x386.jpg

0 коментарів до “Що і як снідають у світі (частина перша)”

Написати відповідь або коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Старіша публікація →