Швидка паста з гострим перцем

Аби приготувати цю страву на обід, вам знадобиться будь-яка паста (я люблю спагетті), гострий свіжий перець, часник, оливкова олія, свіжий або сухий базилік, сіль і перець за смаком.

Перед тим, як додавати перець, дуже рекомендую обережно спробувати його на гостроту. Якщо переборщити, їсти це буде вже практично неможливо.

Відварюєте пасту в підсоленій воді до готовності. Очищуєте часник і роздавлюєте зубчики ножем, нарізаєти тонкими кільцями гострий перець.

Розігріваєте пательню, додаєте оливкову олію і часник. Обсмажуєте буквально хвилину і додаєте перець і пасту. Приправляєте чорним меленим перцем і сухим базиліком. Обсмажуєте все секунд 30 і знімаєте з вогню. Часник вибираєте, розкладаєте пасту по тарілках і посипаєти тертим сиром.

Якщо у вас є свіжий базилік, тоді додаєте його в уже готову пасту.

https://kozhen.in.ua/wp-content/uploads/2018/01/pasta1.jpg

0 коментарів до “Швидка паста з гострим перцем”

Написати відповідь або коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *