Сирні галушки

Ця страва багата повноцінним білком, лецитином, вітамінами А, Д, кальцієм та іншими потрібними нутрієнтами.
Підходить всім, і, навіть тим, у кого запальні захворювання органів травлення. Корисна для печінки.
Перевага над іншими стравами із сиру у тому – що не потрібно смажити (як сирники), вимагає менше борошна (як ліниві вареники, які потрібно скатати у тугий джутик та порізати), та дуже швидко готується (на відміну від сирної запіканки).
Дітей – не відірвати, вимагатимуть щодня (перевірено на 3-річній племінниці)

Як готувати (на 2 порції):

Вам потрібно:

  • 1 пачка 2% сиру,
  • 2 яйця,
  • 2 столові ложки борошна.

Збити у блендері. Набирати столовою ложкою та опускати у підсолений окріп. Варити 5 хв. Додати сметани:)

https://kozhen.in.ua/wp-content/uploads/2018/03/halusky-700x476.jpg

0 коментарів до “Сирні галушки”

Написати відповідь або коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

← Новіша публікація